Код товару:
18698
1494.00грн.
Все обладнання та інвентар на нашому виробництві виготовляються із якісних сертифікованих матеріалів. Ми не завищуємо ціни, працюємо без посередників, реалізуємо продукцію безпосередньо із заводу чи власного виробництва. Найцінніше для нас – це Ви і задоволення Ваших потреб, ми працюємо для того, щоб зробити ваше життя яскравішим та принести затишок у Вашу оселю.
Регульований натяг
Є
Тип кріплення
Кліпсове
Вид
Сітки для настільного тенісу
Країна виробник
Китай
Всі характеристики

Матеріал : метал, нейлон (NY).
Довжина : регульована.
Колір : чорний.
Призначення : для розділення ігрового поля на дві половини під час гри.

Ви часто проводите час за тенісним столом та підшукуєте якісну недорогу сітку від відомого бренду, яка зробить гру максимально комфортною? У такому випадку зверніть увагу на сітку для настільного тенісу з кріпленням кліпсовим DONIC МТ-808335 Clipmatic. За доступною ціною можна купити в інтернет-магазині «Планета Спорт» як оптом, так і в роздріб.

Призначення
Натягнута поперек столу сітка – це неодмінний атрибут настільного тенісу. Без неї неможливо провести матч і не важливо, хто змагається, тенісист-початківець або титулований чемпіон. Вона поділяє навпіл площу столу, визначаючи кожному учаснику ігрове поле, яке він повинен захищати, відбиваючи кульку на половину супротивника. Ця сітка підходить для різних тенісних столів і може використовуватись як на вулиці – парки, шкільні спортмайданчики, так і у закритих приміщеннях – спортзали, школи, клуби за інтересами.

Опис
Сітка виготовлена з високоякісного нейлону стійкого до механічних пошкоджень, деформації та вологи. На її торцях є металеві роз'єми, які надягають на стійки, що закріплюються у кріпленнях таким чином, щоб можна було відрегулювати довжину сітки. Кріплення встановлюються на стіл за допомогою кліпсових затискачів із гумовими прокладками, які забезпечують надійну фіксацію. Також вони оберігають поверхню столу від подряпин. Для зберігання та перенесення сітки передбачений чохол з полівінілхлориду із замком-блискавкою та зручною ручкою.

Переваги :

  • Завдяки високій якості сітка прослужить тривалий час навіть при дуже інтенсивному використанні.
  • Продумана система кріплень дозволяє легко та швидко встановлювати/знімати сітку.
  • Підходить для використання на всіх стандартних столах, встановлених на вулиці та у приміщеннях.

Сітка для настільного тенісу з кліпсовим кріпленням DONIC МТ-808335 Clipmatic дозволить вам отримувати максимум задоволення від гри, одночасно вдосконалюючи свою майстерність тенісиста. Замовляйте, і вам її доставлять у будь-який регіон України!

Регульований натяг
Є
Тип кріплення
Кліпсове

Характеристики

Вид
Сітки для настільного тенісу
Країна виробник
Китай
Матеріал
Нейлон
Відгуків: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товары
Сітка для настільного тенісу DHS SP-Sport MT-P106
18699
Матеріал : метал, нейлон (NY). Довжина : регульована. Колір : в асортименті. Призначення : для розділення ігрового поля ..
717.00грн.
Сітка для настільного тенісу CIMA CM-T116
18700
Матеріал : метал, нейлон (NY). Довжина : регульована. Колір : синій. Призначення : для розділення ігрового поля на дві п..
303.00грн.
Сітка для настільного тенісу GIANT DRAGON P200
18701
Матеріал : метал, нейлон (NY). Довжина : регульована. Колір : синій. Призначення : для розділення ігрового поля на теніс..
421.00грн.
Сітка для настільного тенісу RECORD C-4619
18703
Матеріал : нейлон. Розмір : 182х15 см. Колір : синій-білий. Призначення : для настільного тенісу. Ви регулярно граєте в ..
69.00грн.
Ракетка для настільного тенісу GIANT DRAGON ENERGY SERIES MT-5685 92201 кольори в асортименті
18730
Матеріал дошки : багатошарова деревина. Матеріал накладки : гума. Форма ручки : конічна. Призначення : для гри в настіль..
157.00грн.
0